+31 (0)35-2340422 info@ipsu.eu
Selecteer een pagina
Object- en kantoorbeveiliging

Professionele beveiliging van (privé) residenties, objecten en kantoorpanden

De zorg voor de veiligheid van uw personeel en uw gasten en de beveiliging van uw bedrijfseigendommen vormen een zeer belangrijke basis. Net zo belangrijk is echter het gezicht van uw organisatie. Een open, ontspannen en professioneel ontvangst zorgen direct voor de gewenste (eerste) indruk. De security officer van IPSU combineert het beste van deze twee werelden voor u.

Taken en verantwoordelijkheden

De security officers van IPSU kunnen onder andere worden ingezet op de meer risicovolle locaties. Onze security officer draagt onder andere zorg voor een veilige en gastvrije werkomgeving, voert proactieve toegangscontrole uit en is verantwoordelijk voor de open-, brand- en sluitrondes van uw kantoor of locatie.

Werving en selectie

Wij selecteren enkel professionals met kennis van, en bewezen ervaring in, de combinatie van proactieve beveiliging en hospitality. Onze medewerkers worden periodiek getraind en getoetst op het gebied van bomverkenning, veiligheid (BHV/AED/First Responder), security awareness, surveillance en predictive profiling. De security officer heeft minimaal MBO+ werk- en denkniveau, is minimaal tweetalig. Verder beschikken ze over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Professionele uitstraling

Onze security officers worden gekleed in stijlvolle en op maat gemaakte kwaliteitskleding. Dit zorgt voor een professionele uitstraling richting uw gasten en medewerkers.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Oude Enghweg 2

1217 JC Hilversum

+31 (0)35 – 234 0422

info@ipsu.eu