+31 (0)35-2340422 info@ipsu.eu
Selecteer een pagina
Observatie & Interventie Teams

O&I Teams

De dreigingen van deze tijd vragen om een andere benadering als het gaat om het voorkomen van mogelijke terroristische- of criminele activiteiten. IPSU kan met behulp van de (onopvallende) inzet van observatie- en profiling specialisten, ervoor zorgen dat personen met een kwade intentie in een vroeg stadium worden onderkent en worden opgevangen, nog voordat ze een evenement of locatie kunnen betreden.

Informatiesturing

De observatie & interventie teams van IPSU bestaan uit deskundigen met ruime operationele ervaring op het gebied van proactieve beveiliging, predictive profiling en surveillance. De teamleden zijn onder andere opgeleid en getraind in het herkennen van afwijkend gedrag ten opzichte van de ‘norm’ van de locatie van de opdrachtgever en het op een gastvrije manier kunnen uitvoeren van een interventie (security questioning). De uitkomsten van deze interventies worden direct teruggekoppeld richting de organisatie en de eventueel aanwezige beveiligingsorganisaties en veiligheidsdiensten. Op deze manier dragen onze teams continue zorg voor heldere informatiesturing over eventuele dreigingen en risico’s en weet de opdrachtgever ten alle tijden wat er zich afspeelt in de externe omgeving van bijvoorbeeld een evenement op- of rond de locatie.

Inzet O&I Teams

De observatie & interventie teams van IPSU kunnen onder andere worden ingezet voor/tijdens/na/in de omgeving van/binnen/in combinatie met/ter ondersteuning van:

  • (Grote) Evenementen
  • Stadions
  • Ambassades
  • Openbare ruimten
  • Musea
  • Politie
  • Justitie
  • Etc.

Advies op maat

Naast onze surveillance en security diensten kunt u bij ons ook terecht voor advies. Wij geven onder andere advies op het gebied van publieksveiligheid, Crowd Management en Crowd Control. Onze consultants ondersteunen u bij het opstellen van heldere, relevante procedures en plannen.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Oude Enghweg 2

1217 JC Hilversum

+31 (0)35 – 234 0422

info@ipsu.eu