+31 (0)35-2340422 info@ipsu.eu
Selecteer een pagina
Consultancy

Passend Advies

De beslissingen die u vandaag maakt op het gebied van veiligheid en beveiliging bepalen de veerkracht en uitstraling van uw organisatie voor de komende jaren.

Vertrouwen in te maken keuzes

Dankzij onze uitgebreide security consulting services krijgt u vertrouwen in de te nemen acties en beslissingen om bijvoorbeeld uw kantoren, evenementen, familie, faciliteiten en activa te beschermen.

Jarenlange operationele ervaring

Onze beveiliging, intelligence en observatie consultants hebben jarenlange ervaring in het adviseren van particulieren en bedrijven in allerlei soorten variërende sectoren zoals de facilitaire- en zakelijke dienstverlening, hotels, media, detailhandel, kunst cultuur en entertainment, horeca en de overheid/semi-overheid.

Heldere adviezen

U draagt aan de hand van onze adviezen zorg voor een veilige plek voor uw familie, medewerkers, gasten en/of klanten zonder dat dit een gastvrij welkom in de weg staat. Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Zo helpen wij u bij het creëren van een gastvrije en robuust beveiligde omgeving.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Oude Enghweg 2

1217 JC Hilversum

+31 (0)35 – 234 0042

info@ipsu.eu