+31 (0)35-2340422 info@ipsu.eu
Selecteer een pagina
Congressen en Seminars

Preventieve veiligheid tijdens congressen en seminars

Als organisator van een congres of seminar wilt u in kunnen staan voor de veiligheid van uw (internationale) gasten en sprekers. De security officers, security profilers en persoonsbeveiligers van IPSU kunnen uw gasten en sprekers een veilig onderkomen bieden. Naast beveiligingsdiensten kunnen onze hostesses en servicemedewerkers van IPSU zorg dragen voor een gastvrije aankomst en vertrek. Dit bevorderd het soepele verloop van uw programma.

Professionele ondersteuning

IPSU is de aangewezen organisatie als het gaat om het uit handen nemen van de beveiliging en hospitality voor, tijdens en na uw congres of seminar. Onze security officers, persoonsbeveiligers en security profilers dragen onder andere zorg voor een veilig en gastvrij welkom van uw gasten en sprekers. Dankzij de professionele instelling van onze medewerkers nemen wij veel zorgen bij u weg. Zo zet u uw tijd en aandacht efficiënt in voor uw (VIP) gasten en sprekers.

Advies op maat

Naast onze security- en hospitality diensten kunt u bij ons ook terecht voor advies. Wij geven onder andere advies op het gebied van publieksveiligheid, Crowd Management en Crowd Control. Onze consultants ondersteunen u bij het opstellen van heldere, relevante procedures en plannen. Met IPSU haalt u de juiste ingrediënten in huis om uw congres of seminar tot een groot succes te maken.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Oude Enghweg 2

1217 JC Hilversum

+31 (0)35 – 234 0422

info@ipsu.eu