Passende oplossingen

De beslissingen die u vandaag maakt op het gebied van veiligheid en beveiliging bepalen de veerkracht en uitstraling van uw organisatie voor de komende jaren.

Vertrouwen in te maken keuzes

Dankzij onze uitgebreide security consulting services krijgt u vertrouwen in de te nemen acties en beslissingen om bijvoorbeeld uw kantoren, evenementen, familie, faciliteiten en activa te beschermen.

Jarenlange operationele ervaring

Onze beveiliging, intelligence en profiling consultants hebben jarenlange ervaring in het adviseren van particulieren en bedrijven in allerlei soorten variërende sectoren zoals de facilitaire- en zakelijke dienstverlening, hotels, media, detailhandel, kunst cultuur en entertainment, horeca en de overheid/semi-overheid.

U kunt onder andere bij ons terecht voor het opstellen van een:

  • Beveiligingsplan
  • Veiligheidsplan
  • Calamiteitenplan
  • Risicoanalyse
  • Dreigingsanalyse

Heldere adviezen

U draagt aan de hand van onze adviezen zorg voor een veilige plek voor uw familie, medewerkers, gasten en/of klanten zonder dat dit een gastvrij welkom in de weg staat. Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Zo helpen wij u bij het creëren van een gastvrije en robuust beveiligde omgeving.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor beveiligingsadvisering van IPSU? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 035 - 234 0422